Udgivet af Marianne Svendsen, tor d. 27. dec 2018, kl. 09:19

Vi ved det godt - julen er kirkernes travleste tid. Således også i år, hvor knapt 900 mennesker deltog i de to julegudstjenester i Sankt Nikolai Kirke. Menighedsrådet og kirketjenerne havde lagt et stort arbejde i at afvikle tilstrømningen så godt og sikkert som muligt. Der var opsat ekstra udgangs-skilte, og medlemmer af menighedsrådet var klar til at hjælpe hvis kirken - mod forventning - skulle evakueres hurtigt, Men alt gik godt. Julesøndag, 23. december, blev gudstjenesten forsøgsvis afviklet som en familiegudstjeneste for blandt andet de familier, der ikke har børnene selve juleaften. 60 deltog, og kunne samtidig hilse på sognepræst Elin Rasmussen, som vikarierer i sognet i de kommende måneder. Gudstjenesten sluttede med at alle sang "Nu er det jul igen", mens man dansede i kæde gennem kirkerummet - blandt andet også fem medlemmer af menighedsrådet (billedet).