Udgivet af Marianne Svendsen, man d. 25. feb 2019, kl. 09:59

Søndag 10. marts er der sogneindsamling over hele landet. Pengene går til Folkekirkens Nødhjælps arbejde blandt verdens nødlidende. I Nakskov udgår indsamlingen fra Stormarkskirken, Ringvejen 64 (billedet), men Sankt Nikolai Sogn bakker op. På indsamlings-søndagen vil der efter højmessen i Sankt Nikolai være mulighed for at lægge et bidrag til indsamlingen i bøsser, som menighedsrådet står med. Har indsamlerne været forbi derhjemme, mens I var til gudstjeneste, er det altså ikke en katastrofe - man kan også støtte på denne måde!

Men der mangler som altid indsamlere. Interesserede kan melde sig til sognepræst Christian Hyttel på 2442 4775 eller mail chy@km.dk, eller man kan gøre det i forbindelse med en støttekoncert mandag 4. marts kl. 19 i Stormarkskirken, hvor lokale kræfter synger og spiller. 27. februar kl. 17-20 er Folkekirkens Nødhjælps karavane i Stormarkskirken for at fortælle om baggrunden for arbejdet rundt om i verden. Dette arrangement henvender sig især til unge og børn.