Udgivet af Marianne Svendsen, tor d. 25. apr 2019, kl. 17:26

På initiativ af sognepræst Jesper Vigant indbød Sankt Nikolai Sogn skærtorsdag til fælles spisning i søndre kirkeskib klokken 17.30. 33 deltog, og fik en rigtig hyggelig stund med lammekølle, flødekartofler og salat (billedet). Der var afsat god tid til det sociale samvær, men også til at synge salmer, ligesom Jesper Vigant havde fundet passende tekster. Skærtorsdag var dagen, hvor Jesus samlede sine disciple til Den sidste Nadver. I Nakskov blev det ikke sidste gang, vi samles i kirken til god mad og hyggeligt samvær. Spisningen skulle have været kulminationen på en dag med højmesse om formiddagen og koncert klokken 15.30 med det fremragende kor Musica Ficta. Desværre måtte koret samme formiddag melde afbud, idet en af de syv sangere var blevet syg. Vi beklager, at cirka 30 mennesker gik forgæves, men det var svært at nå bredt ud med meddelelsen om aflysningen. Musica Ficta er dog indstillet på at komme til Nakskov en anden gang - og det kan vi så glæde os til.