Udgivet af Marianne Svendsen, man d. 29. apr 2019, kl. 13:35

Søndag 28. april var den store konfirmations-søndag i Sankt Nikolai Kirke. På godt fire timer blev tre hold med i alt 45-50 konfirmander konfirmeret, og især de to konfirmationer af elever fra Privatskolen fyldte kirken med gæster som på en juleaften. Sognepræst Anna Lind, der indtil 1. maj har haft et vikariat hos os, udløste det største bifald, der vist nogensinde er givet i forbindelse med en konfirmation, da hun sang solo og uden musikledsagelse til sine konfirmander fra 7K (billedet). Hun havde simpelt hen skrevet sin tale til konfirmanderne til en personlig sang. Det skal tilføjes, at Anna Lind dyrker sangen på højt niveau og er anden sopran i det meget anerkendte Akademisk Kor i Århus. Der resterer endnu to konfirmationer, som afvikles søndag 12. maj - en klasse fra Byskolen samt elever fra Stenoskolen. De konfirmeres af Jesper Vigant.