Udgivet af Marianne Svendsen, tir d. 25. jun 2019, kl. 11:50

Kirkesanger i Sankt Nikolai Kirke siden 1990, Lizet Jane Wendt, blev lørdag 22. juni ordineret i Maribo Domkirke som præst i den danske folkekirke. Det var biskop Marianne Gaarden der ordinerede Lizet Wendt (til højre på billedet) og cand.theol. Marlene Ringgaard Lorensen, der skal virke som ulønnet hjælpepræst i Væggerløse. Efter i næsten 30 år at have sunget til gudstjenester og kirkelige handlinger hos os, skal hun fra 1. juli virke som sognepræst i Horslunde, Nordlunde og Nøbbet sogne. Det var en stor beslutning hun traf, da hun begyndte at læse teologi ved Københavns Universitet, og efter eksamen har hun netop gennemført Pastoralseminariet. Herfra skal lyde en tak for mange års arbejdsindsats og et tillykke med ordinationen. Guds velsignelse over dit fremtidige virke.