Udgivet af Marianne Svendsen, man d. 22. jul 2019, kl. 13:33

Da der kun er to 7. klasser på Byskolen i det kommende skoleår mod forventet tre, da kirken fastsatte konfirmationsdatoerne for 2020, er forældre til kommende konfirmander blevet i tvivl. Men datoerne holder, kan vi forsikre. Det er 29. marts ved Lars Mynster for 7I, 19. april ved Janne Christine Funch Svensson for 7A samt eventuelt elever fra 7I, og 3. maj ved Janne Christine Funch Svensson for elever fra 7A samt eventuelt 7I.

Det skal forstås sådan at forældre, der har booket lokale til deres barns konfirmation på en af datoerne, ved konfirmationstilmeldingen efter sommerferien blot skal meddele hvilken dato barnet ønskes konfirmeret. Elever, der vælger at blive konfirmeret i en anden kirke end Sankt Nikolai, skal give besked direkte til den præst, man ønsker konfirmation hos.