Naturen ind i kirken

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, mandag d. 5. august 2019, kl. 07:59
Naturen ind i kirken

Nakskov Kunstforening står bag en udstilling i Sankt Nikolai Kirke af maleren Henrik Christoffersens værker. Han maler især naturen, ofte også med religiøs baggrund. Udstillingen kan ses i kirkens åbningstid i hele august, og fredag 9. august i forbindelse med Nakskov Kulturdag er den åben kl. 10-17. Henrik Christoffersen fylder 80 år sidst på året, og bor i Volshave Skov, som har givet ham meget inspiration. Fredag 2. august var der fernisering på den retrospektive udstilling hvor John Povlsen fra kunstforeningen talte. Henrik Christoffersen står yderst til højre på billedet.