Dramatiske træk af kirkens historie

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, onsdag d. 7. august 2019, kl. 11:45
Dramatiske træk af kirkens historie

På Nakskov Kulturdag fredag 9. august vil tidligere museumsinspektør Thomas W. Lassen fortælle træk af Sankt Nikolai Kirkes dramatiske historie. Det kommer til at handle om granaten, som svenskerne skød ind i kirken under gudstjenesten 19. juni 1659, men også om nogle af de spændende personer hvis skæbne er knyttet til kirkens mere end 750-årige historie. Thomas W. Lassen har forsket i gamle optegnelser og herunder fundet mange spændende detaljer om Nakskov-kirken. Og identificeret den berømte præst Anders Perlestikkers gravsten (billedet). Thomas W. Lassen fortæller i kirken kl. 14 og en time frem. Der er fri entre.