Fin start på morgensang

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, fredag d. 6. september 2019, kl. 11:42
Fin start på morgensang

4. september blev den ugentlige morgensang og morgenandagt i Sankt Nikolai Kirke genoptaget efter sommerferien, og sognepræst Jesper Vigant, organist Erik Lauge Mikkelsen og kirkesanger Mike Marcussen kunne glæde sig over at 70 mennesker mødte op. Morgensangen fortsætter hver onsdag kl. 9-9.30 indtil videre, og efter sangen får man en god snak over en kop kaffe. Kirken opfordrer til at bruge så lidt plastik som muligt og håber derfor, at morgensangerne selv vil medbringe hver deres kop til kaffen. Så kan vi lufte stemmerne og hjælpe miljøet på samme tid.