Så skal kirken fyldes igen

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, torsdag d. 19. september 2019, kl. 13:54
Så skal kirken fyldes igen

Søndag 29. september er det igen Fyld Danmarks Kirker-søndag over hele landet. Ideen bag er at finde en bestemt dag, hvor folk kan få gjort alvor af at gå i kirke, og hvor der er mulighed for at invitere familie og venner med. Også i år er Sankt Nikolai Kirke i Nakskov med, og der er noget at leve op til. I 2018 (billedet) deltog ikke færre end 160 i søndagsgudstjenesten, hvor sognepræst Jesper Vigant prædikede. Det gør han også ved dette års fyld kirken-gudstjeneste, der som sædvanlig begynder klokken 10.30. I gudstjenesten er indlagt en musikalsk overraskelse, men ellers er det en "ganske almindelig" gudstjeneste - og ikke et event.