Udgivet af Marianne Svendsen, fre d. 27. sep 2019, kl. 11:24

Tidligere biskop og kongelig konfessionarius Erik Norman Svendsen havde de mere end 100 fremmødte til hans foredrag torsdag aften i Sankt Nikolai Kirke i sin hule hånd. I et par timer fortalte kongehusets tidligere præst med et glimt i øjet og sans for det humoristiske i tilværelsen om sin karriere fra opvæksten på Nørrebro i København til hans sidste opgave for kongehuset: Bisættelsen af Prins Henrik. Sognepræst Jesper Vigant, der havde Erik Norman Svendsen som mentor mens han læste teologi, gav til gengæld Norman Svendsen en smagsprøve på hvad Nakskov og Vestlolland kan tilbyde: Musikalske indslag ved organist Erik Lauge Mikkelsen og kirkesanger Mike Marcussen samt en fin vin fra Frederiksdal. På billedet lytter den tidligere kongehuspræst og biskop fra første række til lækkerier fra Sankt Nikolais musikalske tilbud.