Udgivet af Marianne Svendsen, fre d. 27. dec 2019, kl. 11:24

Den årlige julekoncert i Sankt Nikolai Kirke, hvor entreen på 50 kroner går til menighedsplejen og dens uddeling af julehjælp, blev en stor succes 3. søndag i advent. I alt indkom 13.830 kroner, hvoraf 1.370 kroner var indsamlet som frivillige bidrag fra Folkekorets medlemmer, og resten stammede fra entre. Ud over Folkekoret medvirkede Det Hvide Kor, Nakskov Herrekor, Sankt Nikolai Kirkes Kammerkor samt mere end 50 såkaldte syngespirer - børn på 1.-4. klassetrin i tre vestlollandske skoler som modtager frivillig sangundervisning. Børnene i deres nissehuer er ikke til at stå for.  Alle kor stiller sig gratis til rådighed til det gode formål. Menighedsplejen står for kirkens sociale arbejde i Nakskov - både i Sankt Nikolai og Stormark sogne. På billedet samles korene til ét stort kor, idet syngespirerne dog havde holdt "fyraften".