Udgivet af Marianne Svendsen, ons d. 25. mar 2020, kl. 11:32

Statsministeren har forlænget corona-restriktionerne til og med påske, altså med sidste dag 13. april. Ingen ved dog, om de derefter ophæves, men meget tyder på at de kan blive forlænget. For Sankt Nikolai Kirke betyder det, at vi fortsat skal holde kirkedøren låst. Det er ikke muligt at søge kirken på den måde, og alle aktiviteter, herunder gudstjenester, er aflyst til efter påske. Aflyst er også menighedsrådets næste møde, 7. april. For handlinger som bisættelser og begravelser gælder, at deltagelsen er meget begrænset, som regel til familien. Den eneste lempelse er at kirkegården har kunnet kalde en del af de ansatte tilbage på arbejde, da der er lempet på reglerne for udearbejde uden tæt kundekontakt. Det betyder bl.a. at kirkegården snart er færdig med at fjerne grandækning fra gravstederne. Skulle restriktionerne blive lempet fra lige efter påske, vil der alligevel ikke være morgensang onsdag 15. april, idet den var aflyst inden corona-situationen udviklede sig. Hvad angår Cafe Nikolai vil der komme en udmelding inden længe. Pas godt på jer selv!