Udgivet af Marianne Svendsen, tor d. 2. apr 2020, kl. 11:12

1. april er Stanley Jimmy Priergaard, Ullerslev, tiltrådt som ny kirkegårdsassistent på Nakskov Kirkegårde. Han afløser Boye Hansen. Stanley Priergaard, der er 30 år, er uddannet som gartner på Sjælland, og har arbejdet i Hillis Planteskole i Hårlev, hvor man blandt andet producerer stedsegrønne planter til kirkegårdene. I tre år har han stået for et dagtilbud på Saxenhøj i Sakskøbing, hvor 10 udviklingshæmmede er beskæftiget med at dyrke grøntsager. Som kirkegårdsassistent skal Stanley Priergaard både deltage i det administrative, i kundekontakt og i arbejdstilrettelæggelse. Kirkegården på Svingelsvej beskæftiger i sæsonen 15 medarbejdere, heraf to elever under uddannelse. Efter at have været hjemsendt på grund af Corona er alle nu tilbage og arbejder i det fri i god afstand til andre for at gøre kirkegården fin til påske.