Sankt Nikolai på nettet

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, fredag d. 3. april 2020, kl. 20:58
Sankt Nikolai på nettet

Uden gudstjenester i påsken vil nogen sikkert være glade for, at Lolland-Falsters Stift hver uge optager og lægger korte gudstjenester, eller andagter om man vil, på internettet. Palmesøndag 5. april kan man fra kl. 10 opleve sognepræst Jesper Vigant i en optaget gudstjeneste fra en tom Sankt Nikolai Kirke. Gudstjenesten findes via hjemmesiden lfstift.dk, eller på Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCg8D1S8EvpmM2oGZnYRdhiA. Og på Facebook på www.facebook.com/lfstift/. Som skuespilleruddannet havde Jesper Vigant ingen problemer med at kommunikere med de professionelle tv-folk der optog afsnittet, og som i øvrigt har nogle travle dage - fredag skulle der optages fem indslag fra fire forskellige kirker i landsdelen. Tv-folkene vender tilbage på onsdag, hvor provst Bjarne A. Madsen indtaler sin prædiken til anden påskedag på de samme kanaler. Her medvirker også Sankt Nikolais organist Erik Lauge Mikkelsen og kirkesangeren.