Udgivet af Marianne Svendsen, tir d. 19. maj 2020, kl. 13:48

Som led i genoplukningen af samfundet har kirkerne igen fået lov at åbne dørene og invitere til gudstjenester og andre arrangementer. Vi kan næsten ikke få armene ned, men det bliver dog ikke som på billedet - der skal holdes afstand, og da vi gerne vil kunne synge salmer i Sankt Nikolai, kræver det at alle holder to meters afstand. I store træk kan kun hver anden kirkebænk benyttes. Vi må højst lukke75 ind og opfordrer til, at man passer godt på hinanden og benytter muligheden for at vaske eller spritte hænder. Føler man symptomer på sygdom, bør man blive hjemme

Den første gudstjeneste er Kristi Himmelfartsdag kl. 10.30, og derefter vil der være gudstjeneste alle søndage. Men desværre hverken med nadver eller efterfølgende kirkekaffe - i hvert fald ikke i starten.

Også kirkekontoret på Svingelsvej 80 er igen åbent for personlig betjening i de angivne tidsrum. Men er det noget, der kan ordnes pr. telefon, anbefales det naturligvis stadig.

Desværre gør afstandsreglerne at det ikke er muligt at genoptage onsdagens morgensang. Der er kun få af de planlagte gange i foråret tilbage, men sognepræst Jesper Vigant arbejder på at samle morgensangerne til et endnu ikke fastsat arrangement, så man kan ønske hinanden god sommer - og på gensyn.