Udgivet af Marianne Svendsen, tor d. 11. jun 2020, kl. 10:48

Siden Corona-restriktionerne blev sat i værk og satte en brat stopper for gudstjenester og ikke mindst Sankt Nikolai Kirkes populære onsdags-morgensange, har manden bag morgensangen, sognepræst Jesper Vigant, gået og drømt om at få rundet morgensangen ordentligt af inden sommerferien.

- Den har ligesom fået lov at hænge i luften i disse måneder, og det ville være rart at kunne gå ind i sommeren efter en enkelt samling mere. Få sunget lidt sammen og ønsket hinanden en god sommer, inden vi igen mødes til efteråret - om alt går vel, siger Jesper Vigant.

Datoen er nu sat. Onsdag 17. juni er der morgensang - på et nyt tidspunkt: Klokken 10. Der vil være en lille kop kaffe, som sognepræsten selv skænker - og i bedste pas-på-hinanden ånd bedes deltagerne huske egen kop.

Helt som det plejer kan det ikke blive, idet der højst må være 75 i kirken, så det bliver først til mølle. Der uddeles sangark ved indgangen til det antal der er plads til. Afstandsreglerne forhindrer at det bliver som på billedet - men derfor skal det nok blive godt.