Musik afløser corona

# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet af Marianne Svendsen, tirsdag d. 16. juni 2020, kl. 09:55
Musik afløser corona

Efter flere måneders Corona-pause er Ensemble Storstrøm på banen igen med en række Grieg-koncerter, og allerede torsdag 25. juni klokken 19 kan man opleve det ved en koncert i Sankt Nikolai Kirke i Nakskov. Her glæder man sig mindst lige så meget som ensemblet til at komme i gang igen, efter at alle aktiviteter ud over gudstjenester og bisættelser har været berørt af Corona-restriktioner. Koncerten byder på uddrag af Edvard Griegs Lyriske Stykker og varer knapt en time. Ensemblets pianist, Jakob Westh, har arrangeret de 66 mindre klaverstykker for ensemblet, og spiller ind imellem også solo på kirkens nystemte flygel. Der er gratis adgang til koncerten, men antallet af tilhørere er begrænset til 75 på grund af de fortsat gældende restriktioner.