Udgivet af Marianne Svendsen, fre d. 14. aug 2020, kl. 11:28

På grund af de fortsatte corona-restriktioner og hensynet til ikke at udsætte nogen for risiko har Sankt Nikolai Sogn i Nakskov besluttet, at såvel orienteringsmødet torsdag 20. august forud for menighedsrådsvalget som selve valget tirsdag 15. september skal foregå i kirkens sideskib (billedet).

- Vi kender jo ikke deltagerantallet på forhånd, og pladsen i Nikolaihuset er rimelig trang. Her vil vi i øjeblikket ikke kunne samle mere end 25 mennesker under sikre forhold. Derfor rykker vi over i kirken, hvor der er mere plads og bedre mulighed for at holde afstand, siger menighedsrådsformand Mogens Warrer.

Begge møder begynder klokken 19. På orienteringsmødet 20. august vil alle interesserede kunne høre om menighedsrådets arbejde de seneste fire år samt om de opgaver, det nye menighedsråd står over for at skulle løse. Der skal vælges 11 medlemmer og op til samme antal stedfortrædere til det menighedsråd, der tiltræder første søndag i advent. Der foreligger tilsagn fra flere om at stille op, men menighedsrådet håber, at flere vil vise interesse for kirken og dens arbejde, der også omfatter koncerter og andre kulturelle arrangementer.

Interesserede er velkomne til at henvende sig til menighedsrådets formand hvis de ønsker at vide mere om hvad det vil sige at sidde i menighedsrådet.

Menighedsrådets ordinære møde tirsdag 18. august holdes i Nikolaihuset og begynder kl. 18.30.