Udgivet af Marianne Svendsen, man d. 7. sep 2020, kl. 11:39

Torsdag 17. september kl. 17 er der fyraftensmøde i Sankt Nikolai Kirke med fløjtenisten og dirigenten Verner Nicolet, som er et kendt ansigt i kirken. Det bliver en fornøjelig stund, hvor Verner Nicolet spiller en buket af udvalgte musikstykker for os og ind imellem fortæller oplevelser fra sit lange virke inden for den klassiske musik. Organist Erik Lauge Mikkelsen akkompagnerer og sognepræst Jesper Vigant kæder det hele sammen. Der er fri entre, og i pausen serveres et lille glas til rimelige priser - øl eller vin 10 kroner, mens vand er gratis. Af hensyn til det begrænsede antal pladser, der er i kirken, skal man tilmelde sig til Jesper Vigant senest tirsdag 15. september - helst på email til jvm@km.dk, eller telefon 3073 7060, hvis man er afskåret fra at sende mails. Men det gælder om ikke at vente for længe ...