Dato Torsdag d. 17. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, 4900 Nakskov
Fri entrè
Danske sange og salmer

Torsdag 17. februar kl. 19.30 er der gensyn med den danske operastjerne Inger Dam-Jensen (billedet), som sammen med Claus Waidtløw Trio synger og spiller danske sange og salmer. Det foregår i kirken, og der er fri entre. Inger Dam-Jensen er kendt for sin intime fortolkning af de smukke, danske sange og salmer. Til at akkompagnere har hun saxofonist og kapelmester Clais Waidtløw, der med sin melodiske, nordiske tone sætter stemningen til smukke tekster af navne som Grundtvig, Kingo og Holstein, men også nationalkomponister som Carl Nielsen Th. Laub og Oluf Ring,. Med sig har Claus Waidtløw kontrabassisten Jesper Bodilsen og pianisten Søren Møller.