MAJ

Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Fri entrè
Musik og meditation

Der venter en meget usædvanlig koncert i Sankt Nikolai Kirke i Nakskov - en koncert, der byder på stille, langsom, meditativ musik, og hvor tilhørerne er velkomne til at medbringe liggeunderlag og lægge sig på gulvet eller lægge sig på kirkebænkene.

Aftenen solist er organisten og komponisten Flemming Chr. Hansen fra Nysted. Han siger selv, at aftenen vil byde på stemningsfulde lydlandskaber og sælsomme klangfortællinger. Under de smukke hvælvinger vil SoundOkapi, som er hans kunstnernavn, i en time spille på særligt udvalgte synthesizere og andre instrumenter, måske også kirkens flygel.

Al musikken improviseres på stedet, og Flemming Chr. Hansen opfodrer til at slippe forventningerne, være tilstede og lytte. - Lad nysgerrigheden give dig tålmodighed til at blive i musikken - så vil den gradvis åbne sig for dig, lover aftenens solist.