Dato Fredag d. 30. september 2022, Kl. 22:00 til kl. 23:00
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
To koncerter på èn aften

Når det er Nakskov Kulturdag fredag 30. september skal det selvfølgelig både ses og høres. i Sankt Nikolai Kirken kan man komme til to gratis koncerter om aftenen. Kl. 19.30 er det den landskendte Kirsten Siggaard, der giver koncert, og kl. 22 er der midnatskoncert i skæret af levende lys med det lokale kor Unika (billedet), som møder talstærkt op. Har man lyst til at høre begge koncerter, kan den cirka én time, der bliver mellem Siggaard og Unika, benyttes til at kigge på malerier af Anne Gyrite Schütt i søndre kirkeskib. Det er Nakskov Kunstforening, der i år holder sin anden udstilling i kirken. Der er fernisering kl.15-17, hvor alle også er velkomne. Det samlede program for Nakskov Kulturdag annonceres i Ugeavisen Lolland i denne og næste uge.