OBS AFLYST !!! En dramatisk historie

Dato Torsdag d. 6. oktober 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Mødesalen, Nakskov Bibliotek
OBS AFLYST !!!  En dramatisk historie

Kong Herodes er i Biblen kendt som kongen, der ville dræbe alle drengebørn i Bethlehem for at komme Jesus til livs. Men han var også så meget mere, og det dykker journalisten, forfatteren og bibelnørden Rasmus Birkerod (billedet) ned i når han torsdag 6. oktober kommer til Nakskov og holder foredrag i mødesalen på biblioteket. Kong Herodes satte gang i byggerier af nærmest groteske dimensioner og opbyggede dermed den verden, Jesus kendte. Det er i det hele taget en historie om ondskab, skønhed og totalt vanvid, Rasmus Birkerod viderebringer under overskriften "Kærlig hilsen Kong Herodes". Bag foredraget står Sankt Nikolai Sogns Menighedsråd i Nakskov, Teologihøjskolen Lolland og oplysningsforbundet FOF Sydøst. Entreen inklusiv en forfriskning i pausen er 150 kroner. Man kan tilmelde sig og betale direkte på FOF Sydøsts hjemmeside, men man kan også tilmelde sig ved at ringe til kirkekontoret i Nakskov på 5492 0750.