Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 11. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 18:00
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
kr. 50,-
Julekoncert

Efter corona-pausen i 2021 er vi glade for at vende tilbage til en af julens faste traditioner, julekoncerten i Sankt Nikolai Kirke 3. søndag i advent, hvor egnens kor gratis stiller op for at skaffe penge til menighedsplejen. Derfor er der også en entre på 50 kr., som ubeskåret går til Nakskov Menighedspleje. Det er byens to kirkesogne, Stormark og Sankt Nikolai, der driver kirkens sociale arbejde i byen for de midler, der kan skaffes til veje. Der har netop været møde til vurdering af de mange ansøgninger om julehjælp, som menighedsplejen har modtaget i 2022. Det lykkedes at finde 43.000 kr., så 34 ansøgninger kan imødekommes - men desværre ikke alles. Der er derfor stadig brug for penge, og vi håber mange vil komme til julekoncerten søndag 11. december kl. 16. Årets nyhed er at Stormarkskirkens Pigekor medvirker. Desuden er der gensyn fra tidligere julekoncerter med Nakskov Sangforening - også kaldet herrekoret, Det Hvide Kor og ikke mindst vores eget kammerkor under Erik Lauge Mikkelsens ledelse (billedet). Der betales ved indgangen - enten kontant eller med mobile pay.