Dato Søndag d. 2. april 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Kr. 100,- betales ved indgang enten kontant eller mobilepay
Michala Petri

Den danske blokfløjtespiller Michala Petri (billedet, foto Eric Klitgaard) er en af nutidens største virtuoser på sit instrument. Hun debuterede som solist som 11-årig i Tivolis Koncertsal 1969, og kan nu, mere end 50 år senere, opleves ved en koncert palmesøndag i Sankt Nikolai Kirke. Her akkompagneres hun af Patricia Van Duuren Svendsen, som er uddannet fra Sweelinck Konservatorium i Amsterdam hvorfra hun debuterede i 1985. Efter sin debut i 1969 fortsatte Michala Petri sin uddannelse i Hannover i Tyskland, og har siden 1976 givet koncerter over hele verden og modtaget et hav af internationale anerkendelser, bla. Deutsche Schallplattenpreis, Opus Klassisk, flere Grammy-nomineringer og Leonie Sonnings Musikpris. Patricia Van Duuren Svendsen har boet i Danmark siden 1985. Ud over at give koncerter og indspille cd'er, både som solist og kammermusiker, har hun ansættelse som organist. Koncerten byder på værker af blandt andre Telemann og Marcello. Bemærk at der til denne koncert opkræves entre.