Torsdag d. 18. april 2019, Kl. 15:30 til kl. 16:30

Musica Ficta, med Bo Holten som dirigent, synger påsken ind ved en koncert i Sankt Nikolai Kirke skærtorsdag, som i år falder 18. april. Koncerten er fastsat til kl. 15.30, og der er planer om at indbyde til en fælles spisning i kirkens sideskib efterfølgende - en tradition, som kendes fra andre kirker i påsken. Musica Ficta fremfører Orlandus Lassus "Lagrime di San Pietro" - oversat: Petri tårer. Musica Ficta har i mange år dyrket Orlandus Lassus som den måske største komponist fra slutningen af 1500-tallet, og der er en stemningsfuld og dramatiske påskekoncert i vente. Fri entre til koncert men kr. 100,- hvis man ønsker at deltage i efterfølgende spisning.

Sankt Nikolai Kirke, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Danmark
Pris
Fri entre til koncert men Kr. 100,- pr. person for spisning. Tilmelding til jvm@km.dk er nødvendig.