Tirsdag d. 21. maj 2019, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Der  holdes fyraftensmøde i Sankt Nikolai Kirke tirsdag 21. maj kl. 17.00-19.00. Dr. theol. og professor emeritus ved Københavns Universitet Bent Flemming Nielsen (billede), der oprindelig stammer fra Vestenskov, vil sammen med sognepræst Jesper Vigant (billede) guide os igennem et foredrag om gudstjenestens udvikling fra de første kristne urmenigheder til i dag. Bagefter vil Jesper Vigant lave en workshop, hvor vi gennemgår alle gudstjenestens korsvar, hvor menigheden svarer præsten. Det kommer til at foregå omkring flyglet i kirken som en god, gammeldags sangprøve - med smilet og latteren i centrum.

I pausen mellem foredrag og workshop vil der være mulighed for lidt let at spise (20 kr.) og et lille glas til (10 kr.). Lige penge bedes medbragt.  Obs: Af hensyn til arrangementets afvikling  skal man tilmelde sig senest 17. maj til Jesper Vigant - allerhelst på mail: jvm@km.dk - eller telefon 3073 7060. Og oplys gerne, om du/I ønsker mad og et glas øl eller vin.

Sankt Nikolai Kirke, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov