• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 25. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00

”Manden, slægten, værket og grundanliggendet”, er undertitlen på  et folkeligt foredrag om Søren Kierkegaard - indlevende fortalt af sognepræst  ved Helsingør Domkirke, dr. theol, Anders Kingo. Her behøves ingen forudgående kendskab til forfatteren eller universet. Rigtig mange mennesker opfatter Kierkegaard som alt for svær og tung at forstå, men Anders Kingo tager os ved hånden og gør det hele til en medrivende fortælling i øjenhøjde.

- Så kom og lyt med, da tanken er til efteråret at lave en lille studiekreds over Søren Kierkegaards skrift Kjerlighedens Gjerninger, oplyser sognepræst Jesper Vigant.

Datoen er tirsdag  25. februar 2020 kl. 19.00  og stedet Sankt Nikolai Kirke. Foredraget varer godt en time, afbrudt af kaffepause, og med afsluttende spørgsmål og drøftelse. Det er gratis at deltage, men man skal tilmelde sig til Jesper Vigant på jvm@km.dk eller tlf.: 30 73 70 60.

Obs! Vi sidder i Sakristiet bag alteret i kirken, så antallet af pladser er begrænset. Derfor: Først til mølle! Vel mødt!

Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov