Dato Søndag d. 6. december 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Fri entrè
Vivaldi-koncert

Tidligere på året lånte Anne Kirstine Mathiesen og Lene Langballe Sankt Nikolai Kirke og specielt kirkens dejlige Lorentz-orgel til optagelse af en cd, som nu foreligger. Den hedder Vivaldis Opus 10 og består af seks fløjtekoncerter. Det er Anne Kirstine Mathiesen, der har transskriberet Vivaldis fløjtekoncerter for orgel, således at hun på orglet kan "spille" det strygeorkester der ikke er til stede. Det i sig selv bliver en sjælden oplevelse. Lene Langballe spiller i løbet af koncerten tre forskellige slags blokfløjter. Duoen vil under koncerten også kunne opleves i gulvhøjde, idet nogle af koncerterne akkompagneres på et lille, italiensk cembalino. Der er fri adgang til koncerten, og bagefter er der mulighed for at købe den nye cd for 100 kr. - en god julegaveide.