Dato Søndag d. 26. september 2021, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Gudstjeneste Fyld Danmarks Kirker v/ Biskop Marianne Gaarden

I alt for lang tid har der været forbud eller restriktioner på sang i kirkerne. Årsagen er naturligvis risikoen for smitte med covid-19. Men hverdagen vender tilbage, og når der i år er Fyld Danmarks Kirker over hele landet den sidste søndag i september - i år 26. september - sker det under den udvidede overskrift Fyld Danmarks Kirker - med sang. Vi kan også i år glæde os til at biskoppen over Lolland-Falsters Stift, Marianne Gaarden, tager til Nakskov på dagen for at holde gudstjeneste kl. 10.30 og prædike. Også i 2020 blev der sunget ved biskoppens gudstjeneste i Nakskov, men det var dele af kammerkoret der sang for os andre (billedet). I år skulle alle gerne stemme i - over hele landet. Ideen til Fyld Danmarks Kirker opstod under en friluftsgudstjeneste i Reventlowparken, og ideen kom fra daværende sognepræst Bente Asschenfeldt i Søllested. Hun er i dag formand for en lille arbejdsgruppe, der hvert år gør PR for at netop den sidste søndag i september er dagen, hvor man gør alvor af at gå i kirke - sammen med familie og venner - for at opleve en sædvanlig søndagshøjmesse. Man er velkommen i kirken hver søndag året rundt - men derfor alligevel en ekstra opfordring til at gå i kirke 26. september og møde vores biskop.