Dato Søndag d. 20. juni 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Koncert med violinist Nikolai Vasili Nedergaard

Fra 11. juni hæves forsamlingsloftet indendørs til 100 personer, og der vil også på særlige betingelser - og med coronapas - kunne arrangeres større koncerter. I Sankt Nikolai Kirke glæder vi os til at komme i gang med koncerterne igen. Efter et par udsættelser bliver den første søndag 20. juni kl. 16, hvor den unge violinist Nikolai Vasili Nedergaard (billedet) spiller værker af de tre B'er -Brahms, Beethoven og Bach. Nikolai har spillet siden han var syv, og akkompagneres af sin mor, Sascha Nedergaard.. Forældrene var fra 1995-2005 bosat i Nakskov, og Nikolai er døbt i Sankt Nikolai. Vi har desuden programsat en orgelkoncert med Lidia Ksiazkiewicz torsdag 5. august kl. 19.30. Aktivitetsudvalget går nu i gang med at planlægge flere koncerter og andre arrangementer for resten af 2021.