Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 5. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Koncert med Lidia Ksiazkiewicz

Der venter en musikalsk oplevelse i Sankt Nikolai Kirke torsdag 5. august kl. 19.30, når den verdenskendte, polskfødte organist og pianist, Lidia Ksiazkiewiecz, giver koncert på kirkens flygel. Lidia Ksiazkiewiecz har tidligere spillet for os i 2015 og 2017, og mange glæder sig til et genhør. Programmet omfatter fire ballader af Chopin. De regnes for hjørnesten inden for den romantiske klavermusik. Koncerten er også en hyldes til den danske komponist Leif Martinussen, der fylder 80, og blandt andet har skrevet nordatlantiske sange med færøske og islandske tekster. Lidia Ksiazkiewiecz spiller, mens sangsolist er den lokale sopran Annette Creutzberg Mikkelsen. Der er fri entre.