Dato Onsdag d. 22. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Guido og Carl Nielsen

Den anerkendte operasanger Guido Paevatalu synger kendte og mindre kendte sange af den fynske komponist Carl Nielsen, når han giver koncert i Sankt Nikolai Kirke. Barytonen akkompagneres af Karsten Hermansen, der til daglig er organist i Marstal Kirke på Ærø, hvor Guido Paevatalu hvert år laver opera. Efternavnet har han efter sin estiske far. Om aftenens komponist, Carl Nielsen, hedder det at han var spillemand for Gud, konge og fædreland, og at det er udgangspunktet for koncerten, hvor Carl Nielsen kommer til at fremstå som frisk, folkelig og forfinet på samme tid. De enkelte sange kædes sammen af små fortællinger. For en del af aftenens publikum vil der være tale om et gensyn med Guido Paevatalu, som flere gange har optrådt i operaforestillinger på Nakskov Teater og sågar sunget opera i Birket ved flere lejligheder.