Dato Torsdag d. 18. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Sted Nordenkirke 4, 4900 Nakskov, Nordenkirke 4, 4900 Nakskov
Fri entrè
På rejse med Bach

Ensemble Storstrøm besøger Sankt Nikolai for at tage tilhørerne med på en eventyrlig rejse med Bach. Ensemblet har lavet sin egen udgave af Bachs Goldbderg Variationer, og de fremføres af syv af ensemblet musikere, mens den kunstneriske leder, Toke Lund Christiansen, præsenterer musikken og guider publikum gennem koncerten. Han beskriver Bachs Goldberg Variationer som én lang, vidunderlige rejse. Når man vender hjem fra den, er man ikke længere helt den samme. Værket blev fra Bachs pen originalt skrevet for cembalo eller klaver, men i denne udgave er musikken arrangeret for alle ensemblets instrumenter - undtagen klaver!